Vrienden van Jong Nederland Heusden

Met de Vrienden van Jong Nederland Heusden willen we “supporters” krijgen die Jong Nederland Heusden steunen. Deze steun hebben we hard nodig, onder andere vanwege de verbouwing van ons clubgebouw dit jaar. We zijn een vereniging die allerlei leuke activiteiten organiseert voor kinderen in Heusden en omgeving, voor onze leden en soms ook voor niet-leden. We zijn een erg toegankelijke vereniging, waar álle kinderen welkom zijn. En dat willen we graag zo houden!

 

Korte uitleg

We zijn opzoek naar sponsoren, waarbij we de volgende mogelijkheden hebben:

  • Eénmalig € 100 sponsoren en jaarlijks € 25, € 50, of meer (dus het eerste jaar € 125 of € 150 en daarna jaarlijks € 25 of € 50, het extra bedrag is voor een bordje in ons gebouw).
  • Eénmalig € 100 sponsoren

 

We zoeken dus naar bedrijven (of personen) die ons eenmalig of jaarlijks willen sponsoren. Natuurlijk staan daar ook meerdere tegenprestaties tegenover, zoals een mooie vermelding op een bordje in ons nieuwe gebouw als je voor jaarlijkse sponsoring kiest (eerste puntje bij korte uitleg). Vervolgens kun je de sponsoring ieder jaar verlengen met een bedrag naar keuze: € 25 als je een klein bordje in het gebouw wilt, € 50 voor een groter bordje.

 

Alle opbrengsten van deze sponsorwerving komen ten goede aan Jong Nederland Heusden. Het zal onder andere gebruikt worden voor de aanschaf van nieuw (spel-) materiaal en voor de afronding van het nieuwe gebouw.

 

Tegenprestaties

Als je jaarlijks sponsort, word je vermeld op een reclamebordje in ons gebouw met daarop je (bedrijfs-) naam, logo of eventueel een afbeelding.

 

Verder zullen we iedereen die sponsort vermelden op onze website en eenmaal per jaar zullen we een bedank-advertentie in de plaatselijke krant plaatsen. Ook krijg je een uitnodiging voor een avond waar we voor alle Vrienden van Jong Nederland en vrijwilligers een rondleiding door het vernieuwde gebouw geven.

 

Word jij Vriend(in) van Jong Nederland Heusden?

Wil je onze vereniging steunen en lid worden van de Vrienden van Jong Nederland Heusden, stuur dan even een mailtje naar jnheusden@hotmail.com of neem contact op met een van onderstaande personen. 

 

Met vriendelijke groet,

Namens Jong Nederland Heusden (jnheusden@hotmail.com),

Niels Heijligers            0625340051                                      

Tom Kerkers               0683027462                                      

Ton Leenders              0619361281

 

 

Doorzoek de website

Contact

Jong Nederland Heusden Vorstermansplein 10
5725 AM Asten-Heusden

                

www.facebook.com/Jong-Nederland-Heusden