Vrienden van Jong Nederland Heusden

Met de Vrienden van Jong Nederland Heusden willen we “supporters” krijgen die Jong Nederland Heusden steunen. Deze steun hebben we hard nodig, onder andere vanwege de verbouwing van ons clubgebouw in 2020 en allerlei extra kosten na deze verbouwing. We zijn een vereniging die allerlei leuke activiteiten organiseert voor kinderen in Heusden en omgeving, voor onze leden en soms ook voor niet-leden. We zijn een erg toegankelijke vereniging, waar álle kinderen welkom zijn. En dat willen we graag zo houden!

 

Korte uitleg

We zijn opzoek naar sponsoren, waarbij we de volgende mogelijkheden hebben:

  • Eénmalig € 100 sponsoren (als startbedrag) en jaarlijks € 50 (dus het eerste jaar € 150 en daarna jaarlijks € 50, het extra bedrag het eerste jaar is o.a. voor een bordje in ons gebouw)
  • Eénmalig € 100 sponsoren (als startbedrag) en jaarlijks € 25 (dus het eerste jaar € 125 en daarna jaarlijks € 25)

 

We zoeken dus naar bedrijven (of personen) die ons eenmalig of jaarlijks willen sponsoren. Natuurlijk staan daar ook meerdere tegenprestaties tegenover, zoals een mooie vermelding op een bordje in ons gebouw. Vervolgens kun je de sponsoring ieder jaar verlengen met een bedrag naar keuze: € 25 als je een klein bordje in het gebouw wilt, € 50 voor een groter bordje.

 

Alle opbrengsten van deze sponsorwerving komen ten goede aan Jong Nederland Heusden. Het zal onder andere gebruikt worden voor de aanschaf van nieuw (spel-) materiaal, de laatste afronding/inrichting van het gebouw en omliggend veld, en voor de activiteiten die we organiseren.

 

Tegenprestaties

Als je wilt, word je vermeld op een reclamebordje in ons gebouw met daarop je (bedrijfs-) naam, logo of eventueel een afbeelding. Daarnaast kunnen we je vermelden op onze website. Ook krijg je een uitnodiging voor een gezellige avond waarop alle Vrienden van Jong Nederland en vrijwilligers welkom zijn.

 

Word jij Vriend(in) van Jong Nederland Heusden?

Wil je onze vereniging steunen en lid worden van de Vrienden van Jong Nederland Heusden, stuur dan even een mailtje naar jnheusden@hotmail.com of neem contact op met een van onderstaande personen. 

 

Met vriendelijke groet,

Namens Jong Nederland Heusden (jnheusden@hotmail.com),

Niels Heijligers            0625340051                                      

Tom Kerkers               0683027462                                      

Ton Leenders              0619361281

 

 

Doorzoek de website

Contact

Jong Nederland Heusden Vorstermansplein 10
5725 AM Asten-Heusden

SAVE THE DATE!!

FIËSTA - 14 en 15 oktober 2023

 

 

 SOCIAL MEDIA 

www.facebook.com/Jong-Nederland-Heusden

 

Tegenwoordig hebben we ook een Tiktok acount met Jong Nederland.

Hier onder een link om naar het acount te gaan.

 

JNHeusden (@jnheusden) TikTok | Bekijk de nieuwste TikTok-video's van JNHeusden