Foto's blokhut 

Klik hier voor de foto's van de blokhut.

 

Algemene informatie

Onze blokhut is ook te huur! De blokhut staat op een 0.22ha groot terrein voorzien van sportveld met verlichting, speelplein en stookplaats. De blokhut bestaat uit 5 te huren ruimtes, te weten: de (sport)zaal, keuken, staflokaal, KPJ en handenarbeid lokaal (zolder). De blokhut is voorzien van gescheiden douches en toiletten.

De blokhut is te huur in weekenden en wordt enkel verhuurd aan verenigingen, stichtingen, scholen en voor kinderfeesten/fuiven. Verhuur voor vrienden/zuip weekenden is niet toegestaan. 

 

 

Ligging 

De blokhut is gelegen in het centrum van Asten-Heusden, aan het Vorstermansplein. Op loopafstand kun je vinden: een Spar supermarkt (c.a. 50 meter), Doe-het-zelf zaak, Cafetaria, diverse kroegen en restaurants. Verspreid over het dorp zijn diverse speelveldjes te vinden, waarvan enkele voorzien van speeltoestellen. Het dorp is omgeven met diverse bossen waaronder “Nationaal Park de Groote Peel” (op c.a. 5,5 km), “De Witte Bergen” (op c.a. 2,7 km) “Het Kasteel van Heusden” (op c.a. 2,5 km) en “De Polderse Bossen” (op c.a. 2,7 km). In het naastgelegen dorp, Asten (op c.a. 3 km), vindt u een binnenzwembad, diverse supermarken (Aldi, Lidl, Albert-Hein en Plus), winkels, restaurants, VVV,  eet- en afhaalgelegenheden, Apotheek en huisartsenpraktijken. 

 

 

Kalender

Hieronder kun je zien of de blokhut op jouw gewenste datum nog beschikbaar is, maar neem altijd even contact op om zeker te zijn van de beschikbaarheid.

 

 

Contact informatie

Voor meer informatie of benieuwd naar de beschikbaarheid? Neem dan contact op met onze verhuurbeheerders Jan & Janne!

Contactpersonen:           Jan Peters & Janne Groenen

Telefoonnummers:         06 5387 9516 of 06 1197 4227

Email:                           verhuur.jnheusden@gmail.com

 

Doorzoek de website

Contact

Jong Nederland Heusden Vorstermansplein 10
5725 AM Asten-Heusden

SAVE THE DATE!!

FIËSTA - 14 en 15 oktober 2023

 

 

 SOCIAL MEDIA 

www.facebook.com/Jong-Nederland-Heusden

 

Tegenwoordig hebben we ook een Tiktok acount met Jong Nederland.

Hier onder een link om naar het acount te gaan.

 

JNHeusden (@jnheusden) TikTok | Bekijk de nieuwste TikTok-video's van JNHeusden