Verbouwing 2019-2020

Een samenvatting van al het werk waarmee onze vrijwilligers bezig zijn geweest, kun je vinden op www.youtube.com/watch?v=-_hmJL7GcS4&t=0s
 
Al enkele jaren keken we uit naar de verbouwing van ons clubgebouw, aangezien het een en ander aan vervanging toe was, en zodat het monumentale pand waarin we zitten weer in ere hersteld kon worden. 
Om de verbouwing van ons pand - "de Mariaschool" - in goede banen te leiden, is Stichting JoJo opgericht (samenwerking tussen Jong Nederland en Jonosh).
De stichting zal als overkoepelend orgaan de exploitatie van het gebouw op zich nemen en de samenwerking tussen de gebruikers bevorderen.
 
Al jaren waren we bezig met de voorbereidingen van deze verbouwing, maar vanaf november 2019 waren we ook druk met de praktische zaken van de verbouwing. 
Eerst hebben we het hele gebouw leeggehaald en alle spullen verplaatst naar een tijdelijke opslagplek en voor een deel naar onze tijdelijke locatie.
We zijn heel blij dat we tijdelijk bij het voormalige Groenrijk in Heusden terecht kunnen om gewoon verder te kunnen met onze wekelijkse groepen!
 
Vervolgens zijn we met de "lichte sloopwerkzaamheden" begonnen, die wij zelf als vrijwilligers uitvoeren.
Wij hebben bijvoorbeeld zelf gedaan: plafonds eruit halen, plinten verwijderen, kozijnen eruit slopen en opruimwerk tijdens de bouw.
 
Ook hebben we na de verbouwing zelf de ruimtes opnieuw ingericht na oplevering vanuit de gemeente.
Zo hebben we nieuwe kastenwanden gemaakt, nieuwe keuken erin, de tuin opnieuw inrichten, schilderen, etc.
 
Wij zijn er met z'n allen volop tegenaan gegaan zodat we zo snel mogelijk een prachtig vernieuwd gebouw hebben, waardoor we ons weer konden richten op onze belangrijkste activiteiten: wekelijkse groepen en supergave activiteiten organiseren voor de jeugd uit Heusden en omgeving!
 
 
 

    

 
  
   
 
     
 
  

 
 
 

Doorzoek de website

Contact

Jong Nederland Heusden Vorstermansplein 10
5725 AM Asten-Heusden

SAVE THE DATE!!

FIËSTA - 14 en 15 oktober 2023

 

 

 SOCIAL MEDIA 

www.facebook.com/Jong-Nederland-Heusden

 

Tegenwoordig hebben we ook een Tiktok acount met Jong Nederland.

Hier onder een link om naar het acount te gaan.

 

JNHeusden (@jnheusden) TikTok | Bekijk de nieuwste TikTok-video's van JNHeusden