Kamp Zondag

07-07-2019 23:59

Vandaag liepen de kinderen vanaf 14:15 uur binnen op het terrein in Venray. Toen alle tenten waren gevuld met mooi opgemaakte bedden, konden de ouders worden uitgezwaaid. Om 16:00 uur werd de tijd een uur teruggezet naar 15:00 uur en vanaf dat moment begon het enige echte JN Heusden kamp 2019. In groepjes werden er verschillende spellen gedaan, zoals voetbal, trekdroptrekken (touwtrekken) en het dekenspel. Vervolgens hebben we de Nederlandse dames aangemoedigd, maar helaas was onze steun en aanmoediging niet voldoende. 

Maar niet lang getreurd, want na de wedstrijd kwamen als snel Willy Wonka en Sjakie op bezoek. Zij vertelden dat we zijn uitgenodigd in de fabriek van Willy Wonka, omdat alle Oempa Loempa’s met vakantie zijn. Dit betekende dat Willy op zoek moest naar nieuwe  werknemers voor het maken van de snoepjes in zijn fabriek. Willy denkt dat de kinderen van JN Heusden de meest geschikte (proef-) personen zijn om hem te helpen. Willy Wonka vertelde ook over zijn werknemers voor de Oempa Loempa’s. Dit waren drie ‘normale’ mensen genaamd Harry Beau, Joep Atjoep en Johannes Coenrades Klene. Willy Wonka heeft hen moeten ontslaan, omdat één van hen de snoepjes van Willy zelf verkocht. Aangezien Willy niet wist wie van de drie dit deed, heeft hij ze allemaal ontslagen. Morgen om 8:30 uur moeten we paraat staan om Willy Wonka te helpen met het maken van snoepjes. 

Nadat Willy en Sjakie weer vertrokken naar huis, was het tijd om zoveel mogelijk punten te gaan scoren tijdens verschillende spellen. Spellen die op het programma stonden waren: basketbal, kitkatrace, Candy Crush, panna-voetbal, dansen en reuze mikado. Na alle leuke spellen en inspanning was het voor de jongsten tijd om naar bed te gaan. De oudsten hebben tenslotte een spooktocht gelopen vol spanning en sensatie, hopelijk slapen zij net zo lekker als de jongste kinderen. 

Tot morgen!

(Klik hier voor de foto's: www.jongnederlandheusden.nl/fotos/kamp-2019/kamp-zondag/ )

 

Doorzoek de website

Contact

Jong Nederland Heusden Vorstermansplein 10
5725 AM Asten-Heusden

SAVE THE DATE!!

FIËSTA - 14 en 15 oktober 2023

 

 

 SOCIAL MEDIA 

www.facebook.com/Jong-Nederland-Heusden

 

Tegenwoordig hebben we ook een Tiktok acount met Jong Nederland.

Hier onder een link om naar het acount te gaan.

 

JNHeusden (@jnheusden) TikTok | Bekijk de nieuwste TikTok-video's van JNHeusden