Kamp Woensdag

11-07-2019 11:29

Vanmorgen kwamen Willy en Sjakie weer langs om te vertellen dat Joep Atjoep nog even vast blijft zitten bij de politie. We wisten al dat Harrie Beau een andere mogelijke dader is, dus gaan we hem vandaag zoeken. Sjakie weet dat Harrie tegenwoordig werkt bij zwembad De Berkel als badmeester/schoonmaker. We gaan in dat specifieke zwembad op onderzoek uit.

Aan het einde van de middag zien we één van de medewerkers op een hele rare manier de vloer dweilen. Willy herkent dit direct als het geheime dansje om de receptenkluis open te krijgen. Deze man bleek inderdaad Harrie Beau te zijn. Nielson heeft zelfs nog eens een nummer over hem geschreven (Sexy als ik dans). Hij zegt dat hij heel zijn leven al danser heeft willen worden, maar dat dit er nooit van is gekomen. Toen hij Joep eens een keer een liedje heeft horen zingen, is hij op de maat gaan poetsen en dat is hij sindsdien altijd blijven doen. Dit geloven wij niet en ook Harrie wordt door de politie meegenomen, na een spectaculaire arrestatie in het zwembad.

Terug op de blokhut bespreken wij met Willy en Sjakie of die twee niet samen hebben gespannen om de recepten te stelen.  We vragen aan de politie of wij de volgende dag Joep en Harrie mogen ondervragen. Ook laten Willy en Sjakie ons zien hoe ze oneindige ranja kunnen maken, maar dat mislukte helaas door een foutje in het recept.

Na het zwemmen hebben we nog lekkere frietjes gegeten, waarna de jongsten de film van Sjakie en de chocoladefabriek hebben gekeken. Na het filmkijken waren de meesten moe genoeg om lekker te gaan slapen. De oudsten hebben nog een toernooi gedaan met het spel Kubb. Ten slotte hebben ook de oudsten nog een film gekeken.  

(Klik hier voor foto's: www.jongnederlandheusden.nl/fotos/kamp-2019/kamp-woensdag/ )

Doorzoek de website

Contact

Jong Nederland Heusden Vorstermansplein 10
5725 AM Asten-Heusden

SAVE THE DATE!!

FIËSTA - 14 en 15 oktober 2023

 

 

 SOCIAL MEDIA 

www.facebook.com/Jong-Nederland-Heusden

 

Tegenwoordig hebben we ook een Tiktok acount met Jong Nederland.

Hier onder een link om naar het acount te gaan.

 

JNHeusden (@jnheusden) TikTok | Bekijk de nieuwste TikTok-video's van JNHeusden