Kamp Maandag

09-07-2018 23:33

Het is intussen al de tweede dag van ons spectaculaire kamp!

De “top secret” brief van gisteren leidde ons naar een tocht waarbij we puzzelstukken konden verzamelen. Tijdens deze tocht konden de kinderen allerlei leuke spellen doen. Na de tocht hebben we de verdiende puzzelstukken aan elkaar gelegd, maar het was ons nog niet duidelijk wat we ermee moesten.

Toen de puzzel gelegd was, merkte iemand van de leiding ineens op dat er mensen door het bos liepen. We gingen kijken en het bleken de Baron, B100, Vlugge Japie en Handige Harrie te zijn. Ze vroegen ons of wij Bassie en Adriaan hadden gezien, maar we bluften dat we ze niet aan het helpen waren. Ze wilden wraak nemen op Bassie en Adriaan vanwege een eerder conflict.

‘s Avonds kwamen Bassie en Adriaan weer langs en we hebben hen verteld dat we bezoek hadden gehad van de slechteriken. Plotseling kwam er weer op mysterieuze wijze een brief uit de lucht vallen. Hierin stond dat de puzzelstukken naar een specifieke plek gebracht moesten worden, Bassie en Adriaan gaven aan dit zelf te doen. We moesten vervolgens wachten op verdere informatie.

We hebben in de avond nog levend ganzenbord gedaan. De jongsten mogen nu lekker wassen, plassen en naar bed (tandenpoetsen uiteraard ook). De oudsten maken zich klaar voor het avondspel: Super Cops (een moderne versie van politie en boefje, via een app op een aantal smartphones).

En dan zometeen uitrusten voor een nieuwe spannende dag!

 

Doorzoek de website

Contact

Jong Nederland Heusden Vorstermansplein 10
5725 AM Asten-Heusden

SAVE THE DATE!!

FIËSTA - 14 en 15 oktober 2023

 

 

 SOCIAL MEDIA 

www.facebook.com/Jong-Nederland-Heusden

 

Tegenwoordig hebben we ook een Tiktok acount met Jong Nederland.

Hier onder een link om naar het acount te gaan.

 

JNHeusden (@jnheusden) TikTok | Bekijk de nieuwste TikTok-video's van JNHeusden