Kamp Donderdag

14-07-2018 00:04

Gisterochtend tijdens het ontbijt kregen we een video bezorgd, deze kwam weer in een ‘top secret’ envelop. We zijn natuurlijk meteen gaan kijken wat er op de video stond, hierop waren beelden te zien van de Baron die samen met Handige Harrie aan een tafel staat waar Robin op is vastgebonden. 

De Baron vertelt ons dat hij Robin terug wil geven, maar daar moeten we natuurlijk wel iets voor doen. Als we dit niet doen dan.. dan… Drommels. We krijgen een grote lijst met opdrachten die we moeten uitvoeren, de opdrachten zijn spelletjes die al klaar gelegd zijn op het veld. Mochten we deze niet goed uitvoeren, dan gaat de bom af die Handige Harrie gemaakt heeft. Deze bom wordt op dit moment aan Robin gemaakt en de timer staat ingesteld op 3 uur vrijdag middag.
Natuurlijk is dit geen optie voor ons, dus zijn we meteen aan de opdrachten begonnen.

De opdrachten zijn onder andere bandrollen, boomstamwerpen, buikschuiven, koekhappen en nog veel meer leuke spelletjes.
Verder hebben we bedacht om een paar toneelstukjes te maken om Bassie en Adriaan hiermee op te vrolijken. Deze toneelstukjes voeren we dan op als Bassie en Adriaan na het avondeten langskomen.

Toen Bassie en Adriaan na het avondeten langskwamen, hebben we samen een plannetje bedacht om Robin te bevrijden van de Baron. We gaan morgen met een neppe Bassie en Adriaan naar de schuilplaats van de Baron toe. Als de Baron en zijn handlangers dan afgeleid zijn door de neppe Bassie en Adriaan hebben wij de tijd om Robin te bevrijden.

Iedereen vindt dit een goed idee, alleen is nu nog de vraag wie de neppe Bassie en Adriaan gaan spelen. 
Bassie en Adriaan vinden het mooi geweest voor vandaag en besluiten om naar huis te gaan. Dan kunnen we morgen wel beslissen wie de neppe Bassie en Adriaan spelen om zo ons plannetje uit te voeren.

 

Doorzoek de website

Contact

Jong Nederland Heusden Vorstermansplein 10
5725 AM Asten-Heusden

SAVE THE DATE!!

FIËSTA - 14 en 15 oktober 2023

 

 

 SOCIAL MEDIA 

www.facebook.com/Jong-Nederland-Heusden

 

Tegenwoordig hebben we ook een Tiktok acount met Jong Nederland.

Hier onder een link om naar het acount te gaan.

 

JNHeusden (@jnheusden) TikTok | Bekijk de nieuwste TikTok-video's van JNHeusden