Kamp Dinsdag

10-07-2019 01:30

Nadat we gisteren gehoord hadden dat de recepten van Willy Wonka zijn gestolen, kwam Willy ons vanmorgen tijdens het ontbijt opzoeken. Hij gaf aan dat Joep Atjoep wellicht een rol kan hebben in deze mysterieuze verdwijning. Joep is een oud-medewerker van de fabriek van Willy en is in het verleden ontslagen omdat er snoepjes en recepten verdwenen uit de fabriek. Omdat hij in het verleden dus al ooit betrokken is geweest voor zo’n zelfde voorval, is dit dus wel héél verdacht.

Willy en Sjakie hebben uitgezocht dat Joep op dit moment een ramenwasser is en dat hij toevallig in de buurt aan het werken is. Daarop hebben we direct besloten om samen met Willy en Sjakie op zoek te gaan naar Joep.

 

Na een (gezellige) wandeling zagen we een bushokje in de verte, waarvan iemand de ramen aan het wassen was. Toen we dichterbij kwamen, bleek het inderdaad Joep te zijn. Willy en Sjakie confronteerden Joep met de verdwijning, maar Joep gaf aan dat hij er niks vanaf wist. Maar omdat wij dit niet geloofden, hebben we de politie gebeld, die op zijn beurt Joep kwam oppakken. Hopelijk krijgt Joep Atjoep het zwaar te verduren in de cel en zal hij wellicht snel meer informatie kwijt willen.

Toen we aan het kijken waren hoe Joep gearresteerd werd, zagen we een vreemd figuur met lange witte haren. Wat hij aan het doen was of wie het was, konden we helaas niet zien.

Omdat de zon begon te schijnen, zijn we vlotten gaan maken. De oudste kinderen konden samen met de leiding de vlotten knopen en de jongste kinderen waren druk bezig met versieringen te knutselen om de vlotten op te leuken. Nadat de vlotten gemaakt waren, hebben we ze vervoerd naar een groot meer waarop we een Vlotrace konden doen. Groepje 2 bleek een ontzettend goed vlot te hebben gebouwd, want ze gingen vlot door het water en ze kregen het voor elkaar om de race te winnen.

Na een hele lekkere Italiaanse maaltijd hebben we nog enkele leuke spellen gespeeld. De oudsten hebben de red-cup challenges gedaan, terwijl de jongsten bezig waren met het kleurenspel.

(Klik hier voor de foto's: www.jongnederlandheusden.nl/fotos/kamp-2019/kamp-dinsdag/ )

Nadat de jongsten naar bed zijn gegaan, zijn de oudsten het dorp in gegaan om Supercops (spel met een app op de telefoon) als avondspel te doen.

Tot morgen!

 

Doorzoek de website

Contact

Jong Nederland Heusden Vorstermansplein 10
5725 AM Asten-Heusden

SAVE THE DATE!!

FIËSTA - 14 en 15 oktober 2023

 

 

 SOCIAL MEDIA 

www.facebook.com/Jong-Nederland-Heusden

 

Tegenwoordig hebben we ook een Tiktok acount met Jong Nederland.

Hier onder een link om naar het acount te gaan.

 

JNHeusden (@jnheusden) TikTok | Bekijk de nieuwste TikTok-video's van JNHeusden