Kamp Dinsdag

12-07-2018 10:32

Zoals beloofd, het verhaal van dinsdag nog:

Na het ontbijt kwamen Bassie en Adriaan het terrein weer op rijden met hun mega mooie auto en caravan. Er kwam weer op mysterieuze wijze post uit de lucht vallen. Het was een brief waarin stond beschreven dat we naar de Lidl moesten in Weert. We wisten niet wat we daar moesten doen, maar door onze nieuwsgierigheid besloten we naar de plek te lopen.

Daar aangekomen zagen we dat er weer een nieuwe brief hing. In deze brief stond dat er in de wijk verschillende handlangers (van de onbekende afzender) liepen. De handlangers moesten worden gezocht en de kinderen moesten bij hen een opdracht uitvoeren. Als ze dit goed deden, kregen ze een puzzelstuk als beloning. Alle kinderen deden heel erg hun best en verdienden bijna alle puzzelstukken. We besloten de puzzel pas te maken wanneer Bassie en Adriaan weer terug kwamen naar de blokhut.

In de middag werden de oudsten en de jongsten gesplitst. De oudsten deden levend stratego en hockey. De jongsten speelden twister en gingen knutselen. Ze maakten Robin, de Bassie en Adriaan caravan en mooie kijkdozen. Daarna werden de jongsten en oudsten weer samengevoegd en stond levend bingo op het programma. Na het heerlijke Italiaanse diner, gemaakt door de geweldige kookstaf!!, kwamen Bassie en Adriaan het terrein op rijden. Samen met hen maakten we de puzzel met daarop de volgende boodschap: “morgen worden we om 10:00 uur verwacht op het zwembad De IJzeren Man”. Aangezien Bassie en Adriaan erg moe waren, reden zij weer snel weg.

Kort daarna kwam de Baron met zijn handlangers aanlopen. Ze zochten Bassie en Adriaan, maar hadden ze nog niet gevonden. De Baron vroeg ons wat we vandaag in Weert hadden gedaan, omdat hij had gezien dat we met moeilijke en ingewikkelde opdrachten bezig waren. Aangezien we niet weten wat de bedoelingen zijn van de Baron, zeggen we niet dat we bezig zijn met het helpen van Bassie en Adriaan. De Baron wordt vervolgens erg boos en zegt: “Ik weet allang dat jullie die clown en die acrobaat aan het helpen zijn. Ik krijg hen wel te pakken en als ik hen te pakken krijg dan…. dan…. Drommels, drommels en nog eens drommels!!! Ook zijn handlangers worden boos en van frustratie gooien ze Sander in het zwembad en lopen boos weg.

We weten niet wat we kunnen doen en besluiten toch maar verder te gaan met het programma. De jongsten gaan het Grote Jong Nederland Uitdaagspel doen en de oudsten gaan een film kijken ter voorbereiding op de spooktocht. De volgende dag gaan we lekker zwemmen en we vragen ons af hoe dit spannende verhaal af gaat lopen….

Doorzoek de website

Contact

Jong Nederland Heusden Vorstermansplein 10
5725 AM Asten-Heusden

SAVE THE DATE!!

FIËSTA - 14 en 15 oktober 2023

 

 

 SOCIAL MEDIA 

www.facebook.com/Jong-Nederland-Heusden

 

Tegenwoordig hebben we ook een Tiktok acount met Jong Nederland.

Hier onder een link om naar het acount te gaan.

 

JNHeusden (@jnheusden) TikTok | Bekijk de nieuwste TikTok-video's van JNHeusden