Verbouwing

Al enkele jaren kijken we uit naar de verbouwing van ons clubgebouw, aangezien het een en ander aan vervanging toe was, en zodat het monumentale pand waarin we zitten weer in ere hersteld kan worden. 
Om de verbouwing van ons pand - "de Mariaschool" - in goede banen te leiden, is Stichting JoJo opgericht (samenwerking tussen Jong Nederland en Jonosh).
De stichting zal als overkoepelend orgaan de exploitatie van het gebouw op zich nemen en de samenwerking tussen de gebruikers bevorderen.
 
Al jaren zijn we bezig met de voorbereidingen van deze verbouwing, maar vanaf november 2019 zijn we ook druk met de praktische zaken van de verbouwing. 
Eerst hebben we het hele gebouw leeggehaald en alle spullen verplaatst naar een tijdelijke opslagplek en voor een deel naar onze tijdelijke locatie.
We zijn heel blij dat we tijdelijk bij het voormalige Groenrijk in Heusden terecht kunnen om gewoon verder te kunnen met onze wekelijkse groepen!
 
Vervolgens zijn we met de "lichte sloopwerkzaamheden" begonnen, die wij zelf als vrijwilligers uitvoeren.
Wij doen zelf bijvoorbeeld: plafonds eruit halen, plinten verwijderen, kozijnen eruit slopen en opruimwerk tijdens de bouw.
 
Ook zullen we na de verbouwing zelf de ruimtes opnieuw inrichten na oplevering vanuit de gemeente.
Zo gaan we nieuwe kastenwanden maken, nieuwe keuken erin maken, de tuin opnieuw inrichten, schilderen, etc.
 
We hebben dus heel veel te doen waarbij we alle hulp kunnen gebruiken!
Kun jij iets voor ons betekenen (zoals hulp, sponsoring, materiaal, of wat dan ook), dan horen wij graag van je.
 
Wij gaan er met z'n allen volop tegenaan zodat we zo snel mogelijk een prachtig vernieuwd gebouw hebben, waardoor we ons weer kunnen richten op onze belangrijkste activiteiten: wekelijkse groepen en supergave activiteiten organiseren voor de jeugd uit Heusden en omgeving!
 
 
 

    

 
  
   
 
     
 
  

 
 
 

Doorzoek de website

Contact

Jong Nederland Heusden Vorstermansplein 10
5725 AM Asten-Heusden

                

www.facebook.com/Jong-Nederland-Heusden