Kamp Maandag

09-07-2019 01:19

Vandaag kwamen Willy en Sjakie weer langs om de kinderen aan het werk te zetten. Helaas kennen de kinderen de recepten helemaal niet, waardoor Willy erg verbaasd was. Zijn Oempa Loempa’s (werknemers) kennen namelijk alle recepten uit hun hoofd. Om het probleem op te lossen moeten we opzoek naar de receptenkluis van Willy. Na allerlei aanwijzingen die ze bij de leiding hadden achtergelaten, konden de kinderen een tocht lopen waarbij ze de kluis moesten zoeken. Tijdens de tocht komen de kinderen ook bij een aantal spellen uit die de leiding voor hen heeft klaargezet. Bij één van de spellen leren Willy en Sjakie de kinderen snoepjes maken.

Na de tocht bleek de receptenkluis gewoon bij de blokhut te zijn. Willy gaat ernaartoe om de kluis te openen en recepten te halen. Na enkele minuten komt Willy weer terug en hij is nogal overstuur. Hij kan de recepten nergens vinden. De recepten moeten dus gestolen zijn, en Willy verdenkt één van zijn oude werknemers, Joep Atjoep. Willy en Sjakie gaan naar de politie, maar helaas heeft de politie het druk en moeten de kinderen ons helpen om Joep Atjoep te vinden.

In de middag hebben de jongsten het vikingspel gedaan en de oudsten deden het grote JN ruilspel. ’s Avonds na het eten hadden we voor de jongsten nog het hutspot/snoeppot-spel en voor de oudsten Mega Jungle Speed. Daarna mochten de jongsten wassen, plassen en te bed. Voor de oudsten hadden we nog het spectaculaire Kop van Medusa.

Tot morgen!

(Klik hier voor de foto's: www.jongnederlandheusden.nl/fotos/kamp-2019/kamp-maandag/ )

Doorzoek de website

Contact

Jong Nederland Heusden Vorstermansplein 10
5725 AM Asten-Heusden

SAVE THE DATE!!

FIËSTA - 14 en 15 oktober 2023

 

 

 SOCIAL MEDIA 

www.facebook.com/Jong-Nederland-Heusden

 

Tegenwoordig hebben we ook een Tiktok acount met Jong Nederland.

Hier onder een link om naar het acount te gaan.

 

JNHeusden (@jnheusden) TikTok | Bekijk de nieuwste TikTok-video's van JNHeusden