Kamp 2015 dag 4

23-07-2015 17:38

kamp woensdag

 

Vanochtend werden alle kinders en leidings wakker met een jarige leiding in hun midden. Onze Nicole was jarig en is 21 jaartjes oud geworden! Ze heeft een mooie kroon van Lins gekregen die hij de dag van tevoren gemaakt had bij het knutselen. 

Nadat iedereen 3 handen en een kusje had gegeven en gezongen had voor Nicole, kwamen dokter Parcival weer langs samen met zijn stagiair Godfried. Zij vertelde dat ze onze plannen hebben uitgewerkt en hebben besloten dat wij de Koningin gaan vergiftigen. Het drankje wat de dokter in gedachten had, moesten we bij de kwakzalver ophalen op het zwembad. Wij gingen dus lekker een dagje zwemmen in Budel city.

De kinders hebben lekker van het mooie weer kunnen genieten maar deden dat niet, ze hebben vooral binnen gezwommen.

 

De kwakzalver werd op het zwembad niet gevonden, dus gingen we na een dag zwemmen maar weer terug naar de blokhut. Daar lag de friet, frikadellen, bitterballen en kipnuggets al op de jongste te wachten. Nadat de jongste gegeten hadden kregen zij nog een heeerlijk toetje van banaan, veel te veel slagroom en discodip. 

Met weer genoeg suikers in het lichaam kregen zij eventjes vrije tijd totdat de oudste kinderen en de leiding ook gegeten hadden. 

 

De oudste waren aan het eten en Kelly en Mieke kregen het in hun bol om bij een kindje een hanenkam te maken, dit was al op het zwembad begonnen.

Het slachtoffer was Wout geworden. Eigenlijk had hij hier helemaal geen zin in, maar toen ze zeiden dat ze er extra punten voor het groepje voor kregen vond hij het goed. Hij pakte zijn gel en hij kreeg een mooie hanenkam. De andere jongste jongens hoorden dat Wout extra punten kreeg hiervoor en wilde ook allemaal. Stuk voor stuk kwamen zij met hun gelpot/tube aanlopen voor een mooie hanenkam. Uiteraard zijn hier schitterende foto’s van! 

De vettigste kuif competitie werd geopend. De winnaar moet nog gekozen worden.

 

De oudste en de leidings hadden gegeten en toen gingen we de kwakzalver zelf maar zoeken in de bossen. Daar zat hij dan. Hij gaf ons het linkshandiggedraaidroerzwengeltje en schjopschjopschezo om het drankje mee te maken.

 

De jongste gingen hierna Kop van Medusa doen en de oudste gingen terug naar de blokhut voor een film. 

Om 21.00u was het alweer bijna donker en gingen de jongste wassen plassen en te bed. Deze sliepen zo. Wat waren ze toch schattig hoe moe ze in hun bedje lagen. 

De oudste mochten lekker in de blokhut blijven zitten want voor hun kwam er nog een heeel leuk avondspel, vooral voor de leiding. 

Het grote JN valsspeelspel. Dit spel bestond uit verschillende spelcategorieën; liedjes neuriën, raadsels, 60 seconds en liedjes uitbeelden. De leden kregen uiteraard de makkelijkste vragen en opdrachten en de leiding wat moeilijkere. Anders was het natuurlijk niet eerlijk. Uiteindelijk hebben toch de leidings gewonnen met 40-8

De kinderen vonden het niet meer leuk en wilden eigenlijk naar bed. Maar hebben het spel toch afgemaakt toen zij chips kregen. 

Na dit spel gingen ook de oudste wassen plassen en te bed.   

 

Alle kinderen waren erg moe van de gezellige dag aan het zwembad en het was lekker rustig op het veld. 

 

Dit was het weer voor nu lieve kijkbuiskindertjes, papa’s en mama’s. Tot de volgende!

Doorzoek de website

Contact

Jong Nederland Heusden Vorstermansplein 10
5725 AM Asten-Heusden

SAVE THE DATE!!

FIËSTA - 14 en 15 oktober 2023

 

 

 SOCIAL MEDIA 

www.facebook.com/Jong-Nederland-Heusden

 

Tegenwoordig hebben we ook een Tiktok acount met Jong Nederland.

Hier onder een link om naar het acount te gaan.

 

JNHeusden (@jnheusden) TikTok | Bekijk de nieuwste TikTok-video's van JNHeusden